Professional Programma

Je carrière starten en tegelijkertijd jezelf blijven ontwikkelen?

Wij bieden jou de mogelijkheid om je doelen te verwezenlijken en die te verbinden aan die van VINCI Facilities want 1 plus 1 is dan opeens 3. Samen met andere talenten binnen het PP deel je mee aan uitdagende trainingen. De persoonlijke ontwikkeling is fundamenteel en het programma geeft focus en richting aan jou als Professional om je eigen toekomst te sturen en versnelling te geven aan jouw carrière.


 Bij VINCI Facilities zijn het de mensen die elke dag opnieuw het verschil maken.


Wat is het VINCI Facilities Professional Programma?

Het programma duurt twee jaar en is een mix van werken, leren, ervaring opdoen, persoonlijke ontwikkeling en vooral PLEZIER. Je gaat aan de slag binnen één van onze business units. Het doel is om je op te leiden tot een professional die in zijn of haar kracht staat en versnelt groeit naar een professional van de toekomst. Aan jou vooraf de keuze in welke functie of rol jij je graag wilt ontwikkelen.

  • Direct aan de slag in leuke projecten
  • Snel heel veel expertise ontwikkelen
  • Werken aan je persoonlijke ontwikkeling
  • Uitdagende activiteiten op bijzondere locaties

 

Voor wie is het?

Je bent een starter met een afgeronde HBO-opleiding en je hebt passie voor de wereld van installatietechniek in de industriële branche, dan kun je deelnemen aan het Professional programma van VINCI Facilities.

De inhoud van het programma

Persoonlijke ontwikkeling; een actieve training, met persoonlijke aandacht, plezier en veel feedback. Soms confronterend en vooral leerzaam. In een ongedwongen omgeving haalt het trainingsinstituut je uit je comfort zone om zo doelgericht te komen tot je authentieke intrinsieke kracht. Wat zou je graag willen in het leven, wat is het dat je tegenhoudt en wat kan je nog ontwikkelen.

Daarnaast volg je masterclasses als onderdeel van de persoonlijke ontwikkeling. Gedurende het gehele programma word je begeleid door een coach en vaak ook door een ervaren collega. Ook werk je samen met jouw collega Professionals aan een projectopdracht.

Arbeidsvoorwaarden

Als je deelneemt aan het Professionals programma krijg je een marktconform salaris. Passend bij jouw functie of rol bieden wij de faciliteiten die nodig zijn om je zo goed mogelijk te ondersteunen zoals een laptop en een smartphone.

Heb je interesse? Start je carrière in het Professional Programma van VINCI Facilities!

Wij zoeken een PP Discipline Engineer!

Ben jij de nieuwe Discipline Engineer,  iemand met ambitie en passie voor techniek? Sta je stevig in je schoenen, heb je overtuigingskracht en waag je graag een sprong in het diepe? Kijk hier en neem dan contact met Bob Lansbergen, HR Business Partner, E-mail: bob.lansbergen@vinci-facilities.com op!

Als we een match zien tussen het Professional profiel en jouw CV? Dan nodigen we je uit voor de Professional kennismaking. Sluit je de dit positief af, dan bieden we je graag een contract voor onbepaalde tijd aan.

 

Neem contact met ons op