VINCI Energies

Werken bij de organisatie VINCI Energies betekent dat je bijdraagt aan alles wat het leven van alledag eenvoudiger, prettiger en veiliger maakt, terwijl je jezelf en de wereld voorbereidt op de toekomst.

De ambitie van VINCI Energies is om een omgeving te creëren die iedereen in staat stelt om zijn of haar talenten te ontwikkelen. Het beleid van VINCI Energies is gericht op de ontwikkeling van jouw vaardigheden en op het bevorderen van jouw carrièremogelijkheden binnen onze organisatie. Door training, door integratie binnen onze netwerkorganisatie en door het stimuleren van jonge medewerkers en hun mobiliteit. Ontdek de verschillende carrièremogelijkheden die we onze medewerkers kunnen bieden.

Voortdurend leveren de specialisten van VINCI Energies in Nederland bijdragen die het dagelijkse leven op vele gebieden verbeteren. Door verbeteringen voor de industrie, steden, gebouwen en netwerken. Dat doen ze vanuit 53 business units in heel Nederland. Ze bedienen de markt met een breed dienstenaanbod binnen de vier business lines: Infrastructuur, Industry, ICT en Service Sector.

Binnen deze business lines hebben we specialismes en expertise gelabeld onder de netwerkmerken Omexom, Actemium,  Axians en VINCI Facilities.


De meest actuele vacatures vind je ook op de websites van de 3 merken:

VINCI Energies 3Karakter 1

Karakter


Actemium: diensten voor alle fases van de levenscyclus van industriële processen: van advisering en engineering tot realisatie, inbedrijfstelling en onderhoud.


Axians: ontwerp, realisatie en beheer van ICT-infrastructuren en software, hardware en diensten op maat.


Omexom: diensten voor elk spanningsvraagstuk op het gebied van generatie, transmissie, transformatie en distributie.


VINCI Facilities: technische expertise, beheer, management en dienstverlening voor de gebouwgebonden en industriële omgeving.


 

Neem contact met ons op