Medewerkers aan het woord


Business Unit Facility Management

Yvonne Versteeg – Receptioniste / Telefoniste
Ontmoet je collega’s 1

Ik ben in 2003 begonnen bij Unisys. 1 mei 2012 is het facilitaire team geoutsourced naar VINCI Facilities. Unisys is nu de klant waar ik werk, met nog steeds heel veel plezier. Sinds 12 december 2016 zit Unisys in een nieuw pand in Hoofddorp. Ik werk met een gezellig VINCI Facilities team op deze locatie. Mijn werkzaamheden bestaan uit het beantwoorden van de telefoon en deze doorverbinden, het gastvrij ontvangen van bezoekers en voor hen een visitorsbadge klaarleggen. Het begeleiden van gasten naar meeting rooms. Het secretariaat bijstaan met bepaalde werkzaamheden. Zorgen voor parkeerplek voor de gasten. Melden van aanvragen en klachten in FMIS Planon. Ik hou van mijn werk, omdat ik met zoveel verschillende mensen te maken heb.

 


Business Unit Doetinchem

Servaas Wiendels – Client Manager Ontmoet je collega’s 2

Collegialiteit en een goede werksfeer lijken cliché, maar dit is wel zeer belangrijk. Indien je je prettig voelt zal dit zichtbaar zijn in de omgang met andere collega’s en naar de opdrachtgevers. Communicatie is hier een cruciaal onderdeel bij. Wat ik belangrijk vind is een open en eerlijke communicatie met je direct leidinggevende. Ik ben nu ongeveer 23 jaar werkzaam bij dit bedrijf, als de sfeer niet goed zou zijn, dan zou ik hier natuurlijk nooit zo lang werken.  Bovendien zijn er binnen VINCI Facilities vele collega’s die een zeer lange periode bij ons werkzaam zijn, dat zegt heel veel over de werksfeer en daar zijn we met zijn allen best trots op.

 


Business Unit Veghel

Michael van Mil – Sr. InspectietechnicusMichael van Mil - Medewerkers aan het woord

Ik ga met plezier naar mijn werk omdat ik voor de afdeling Inspecties afwisselende taken heb. Door de diversiteit van verschillende soorten werkzaamheden, heb ik de uitdaging om alles goed te regelen. Met de afwisseling van kantoorwerkzaamheden en inspecties op locaties ben ik bezig met zowel de voorbereiding als de uitvoering. Opnames op locatie, opstellen van offertes of contracten, opstellen van inspectieplannen vallen onder de werkzaamheden.

Plannen van de inspecteurs en ze voorzien van de juiste info of het zelf uitvoeren van diverse soorten inspecties is dan weer het vervolg na het verkrijgen van een opdracht. De diversiteit van onze klanten zorgt voor bezoeken op de meest uiteenlopende locaties, met de daarbij horende uitdagingen om alles goed en veilig uit te voeren. Ook andere collega’s kan ik ondersteunen met de nodige adviezen omtrent norm-technische zaken. In een ontwerpstadium aangeven waar ze rekening mee moeten houden, bijvoorbeeld bij kabelberekeningen. Om te voldoen aan hoge kwaliteitseisen zijn er ook de audits van certificerende instanties voor onze afdeling, dit alles zorgt voor een afwisselende en uitdagende baan.


Daan Franssen – Leerling monteurOntmoet je collega’s 3

Ik ga met plezier naar mijn werk omdat er een fijne sfeer hangt die erg fijn werkt! Je bovendien leuke collega’s hebt waar je altijd dingen aan kan vragen en het belangrijkste natuurlijk je krijgt plezier in je werk waardoor je vanzelf enthousiast wordt!

 

 

 

Neem contact met ons op