Vriendschap met Stichting Hulphond

VINCI Facilities steunt het werk van Stichting Hulphond Nederland door het doneren van het bedrag wat normaal naar klant- en relatiegeschenken gaat. Stichting Hulphond draagt zorg voor een beter leven voor mensen met een beperking. VINCI Facilities toont zo haar maatschappelijke betrokkenheid.

Stichting Hulphond

Stichting Hulphond Nederland is het expertisecentrum voor het opleiden en inzetten van hulphonden voor zowel de medische als therapeutische zorg. De stichting heeft in de afgelopen 30 jaar veel ervaring opgedaan en is leidend onder de hulphondscholen in Nederland. De stichting is toonaangevend in haar aanbod van verschillende soorten hulphonden en de wijze waarop zij deze professioneel ter beschikking stelt. De stichting leert honden 70 vaardigheden om mensen met lichamelijke beperkingen of therapeutische behoeften te helpen. Dit zijn mensen met zware fysieke beperkingen, epilepsie, trauma's als ook kinderen en jongeren met ernstige gedragsstoornissen, een geestelijke beperking of het syndroom van down.

VINCI Facilities wil met deze sponsoring een positieve boodschap uitstralen naar onze klanten en relaties, maar zeker ook naar onze medewerkers.

Meer informatie over Stichting Hulphond klik hier 

Neem contact met ons op

Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met ons cookie gebruik. Meer informatie

Cookie verklaring van Vinci

Sluiten