VINCI Energies

VINCI Facilities, één van de merken van VINCI Energies

Karakter 3

Als internationale marktleider bedient VINCI Energies haar klanten bij het inrichten en optimaliseren van hun energie-, transport- en communicatie-infrastructuur, industriële faciliteiten en gebouwen. De merkenstrategie van VINCI Energies is gebaseerd op gespecialiseerde merken voor verschillende hoofdbedrijfstakken. Voor deze merken geldt dat ze actief zijn in projectengineering en uitvoering tot en met onderhoud, exploitatie en facilitair management.

Netwerkmerken en lokale merken

In Nederland werkt VINCI Energies vanuit business units onder de merken Actemium, Axians, Omexom én VINCI Facilities. Deze merken zijn breed gespecialiseerd in industriële dienstverlening, ICT en automatisering, elektriciteit en netwerken én in het beheer en onderhoud van gebouwen en installaties. Op deze expertisegebieden bieden zij advies, ontwerp, realisatie en onderhoud.

Onze merken maken VINCI Energies zichtbaar en herkenbaar in de markt. Elk merk heeft bepaalde expertisegebieden. De klanten en potentiële klanten weten precies welke specifieke expertise ze van onze merken kunnen verwachten. Maar ook binnen onze netwerkorganisatie zijn de merken belangrijk: ze scheppen verbondenheid tussen collega’s in hetzelfde expertise gebied en stimuleren en vereenvoudigen nationale en internationale uitwisseling en samenwerking.

VINCI Energies 1

Actemium, Axians, Omexom en VINCI Facilities zijn de netwerkmerken van VINCI Energies die actief zijn in Nederland. Daarnaast werken Van der linden & Veldhuis, Cegelec Fire Solutions, G+H Akoestiek en Bostec onder een eigen naam met specifieke expertise op de markt. Flexibele interactie tussen deze merken staat garant voor smart solutions.


INDUSTRIE

Karakter

Actemium bedient lokaal én wereldwijd klanten in de industrie door advisering over ontwerp, bouw en onderhoud. Met efficiënte en creatieve solutions & services is Actemium actief in alle fases van de levenscyclus van productiefaciliteiten.


ICT en TELECOM

Karakter 1

Axians levert ICT-oplossingen om klanten te helpen bij het bereiken van hun doelen en bij het verhogen van hun prestaties. Ze ondersteunt haar klanten in het gehele proces van ICT-projecten. Van conceptontwerp tot uitvoering en van infrastructuur tot applicatieoplossingen. Maar ook op maat gemaakte oplossingen naar specifieke wensen, on premises of via de cloud.


INFRASTRUCTUUR

Karakter 2

Lokaal én wereldwijd voorziet Omexom klanten van alle expertise voor en rondom de productie en het verbruik van elektriciteit en voor netwerken. In Nederland bedient Omexom klanten in de sectoren Energie, Mobiliteit en Industrie met expertise in hoog- en laagspanning en in monitoring en control.

Neem contact met ons op

Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met ons cookie gebruik. Meer informatie

Cookie verklaring van Vinci

Sluiten