TFM

VINCI Facilities levert een integrale bouwkundig en technisch totaalpakket aan diensten voor services en onderhoud aan gebouwen en de daarin aanwezige installaties. Centraal staat dat het primaire proces van de opdrachtgever op de betreffende locatie continu en ononderbroken doorgang moet vinden zonder de dagelijkse zorg voor de huisvesting en toegang.

Naast de technische installaties zorgt VINCI Facilities voor het terrein, hekwerken, daken, riolering en het gehele bouwkundige interieur en exterieur. Preventief, correctief en een handyman dienstverlening op maat om uw organisatie compleet te ontzorgen, ideaal voor distributiecentra, bedrijven verzamelterreinen en industriecomplexen, maar ook voor andere projecten.

VINCI Facilities is gespecialiseerd in de uitvoering van kleine klussen tot en met grote projecten en renovaties met een integrale aanpak. Verder kunnen wij u volledig ontzorgen op al uw gebouw- en terreingebonden vraagstukken zoals health, safety en security, maar ook specifieke  diensten als meerjarenonderhoudsplannen en toegangs- en beveiligingsadviezen.


VINCI Facilities ontzorgt, luistert en denkt strategisch mee, om een wezenlijke en duurzame bijdrage te leveren aan de optimalisatie van de business van onze opdrachtgevers.


 

Neem contact met ons op