Specialisme Elektrotechniek

Betrouwbaarheid, veiligheid, laag energieverbruik en flexibiliteit zijn pijlers die bijdragen aan de totale verlaging van beheerskosten van een gebouw. VINCI Facilities beschikt over elektrotechnische specialisten die uw installaties in topconditie houden. Hierbij staat veiligheid altijd voorop: in de uitvoering, voor onze technici, medewerkers van onze klanten en de aangesloten installaties.

VINCI Facilities inspecteert en onderhoudt niet alleen vanwege elektrische veiligheid, om de bedrijfszekerheid van de elektrotechnische installatie optimaal te houden past VINCI Facilities vaak thermografie toe als inspectiemiddel. Door het nauwgezet beoordelen van deze warmtebeelden worden mogelijke betrouwbaarheidsrisico’s opgemerkt die bij regulier onderhoud verborgen blijven, wij grijpen hierdoor preventief in om juist mogelijke problemen te voorkomen.


VINCI Facilities biedt het totaal aan onderhoud, van hoogspanning, middenspanning en laagspanning en verlichting tot keuring van elektrische arbeidsmiddelen en gereedschap.


Noodstroomvoorziening, noodverlichting en -beveiliging, aarding en bliksembeveiliging, binnen- en buitenverlichting vergen allemaal onderhoud, ook deze componenten worden door VINCI Facilities in haar onderhoudscontracten opgenomen. Daarnaast is VINCI Facilities de deskundige partij voor het uitvoeren van grote- en kleine elektrotechnische werkzaamheden en de meerjarige NEN 3140 inspectie met brandveiligheid en toegangsbeveiliging als aparte specialismen.

Neem contact met ons op