Specialisme Brandbeveiliging

Onderhoud aan uw brandmeldinstallatie en ontruimingsalarminstallatie is onmisbaar voor het optimaal functioneren ervan. Niet alleen om loze meldingen en storingen te voorkomen maar vooral om de veiligheid van mensen en van het gebouw te waarborgen. Een andere functie van een brandmeldinstallatie is het tijdig doormeldingen versturen aan brandweer en beveiliging en eventueel sturingen verrichten naar andere brandbeveiligingsinstallaties en ventilatie systemen.

VINCI Facilities verzorgt het onderhoud aan brandmeld- en ontruimingssystemen en koppelt kennis en kunde aan ervaring en betrouwbaarheid. Wij zijn uw partner voor zekerheid en veiligheid. Onderhoud aan een brandmeldinstallatie is werk voor specialisten met juiste vakbekwaamheid en goede werkprocedures. Zij kennen de brandmeldinstallatie die onderhouden wordt en verrichten de juiste controles en werkzaamheden die de brandmeldinstallatie in zijn nominale staat houden of terugbrengen bij storingen.

Onze landelijke organisatie is 7 dagen per week, 24 uur per dag telefonisch bereikbaar voor ondersteuning en wij bieden gegarandeerde responstijden in onze onderhoudscontracten. Dit alles conform de normen die van toepassing zijn op uw installatie of conform uw certificering en verzekeringsvoorschrift.

 


VINCI Facilities is CCV erkend voor het projecteren, installeren en onderhouden van brandmeld- en ontruimingsinstallaties.


 

Neem contact met ons op