Managing Agent

VINCI Facilities – het aanspreekpunt van uw interne klanten (medewerkers/bezoekers) en uw leveranciers.

VINCI Facilities richt zich binnen het Managing Agent Model op het overnemen en ontzorgen van u als opdrachtgever op het aansturende (tactische) niveau. U als opdrachtgever blijft verantwoordelijk voor de vorming van het facilitaire beleid en het contracteren van de verschillende operationele dienstverleners natuurlijk ondersteund door onze kennis en expertise.

Het is de verantwoordelijkheid van VINCI Facilities om het door u geformuleerde beleid om te zetten in een tactische strategie, deze te implementeren, aan te sturen en continu met alle betrokken te werken aan optimalisaties als kwaliteit van de dienstverlening evenals de kosten.

VINCI Facilities stuurt de uitvoerende dienstverleners (o.a. schoonmaak, beveiliging, catering en onderhoud) aan conform de door u afgesloten contracten waarbij VINCI Facilities op basis van haar brede ervaring en onze benchmarking modellen de kwaliteit en kosten blijft optimaliseren en de leveranciers blijvend uitdagen te innoveren.

Met VINCI Facilities als uw managing agent kunt u:

  • Onberekende competenties binnen uw eigen organisatie makkelijk invullen.
  • U houdt directe invloed op de dienstverlening en de selectie van alle partijen.
  • U als opdrachtgever kan zich volledig focussen op uw business en de strategische aspecten van Facility Management.
  • Contracten met de verschillende leveranciers kunnen worden beëindigd zonder dat dit invloed heeft op uw andere contracten of dienstverlening.
Neem contact met ons op