Multitechnisch onderhoud

Bedrijfszekere installaties

VINCI Facilities biedt u optimale ontzorging op het gebied van gebouwgebonden installaties, zodat u zicht kunt richten op uw core business.

Onze professionals bewaken, controleren en onderhouden uw technische systemen op basis van contractafspraken – preventief, predictief of correctief.

Onze multidisciplinaire engineers adviseren u op technisch gebied in relatie tot energiebesparing en CO2 reductie,  life cycle cost en duurzaamheid van installaties. Betrouwbaarheid, onderhoudsvriendelijkheid, laag energieverbruik zijn pijlers die binnen onze dienstverlening bijdragen aan de totale verlaging van beheerkosten van een gebouw of installatie.

Onze Service Desk is ingericht om problemen op te lossen en u inzicht te verschaffen in de status van meldingen, planning en realisatie.

Onze jarenlange ervaring en specialismes op het gebied van industriële gebouwgebonden techniek van VINCI Facilities maakt ons een betrouwbare partner in de uitvoering van  installatie- en renovatieprojecten

VINCI Facilities biedt u een complete multitechnische onderhoudsdienstverlening aan op het gebied van:

  • Werktuigbouwkunde
  • Elektrotechniek
  • Safety & Security

Temperatuur, luchtkwaliteit, licht en geluid zijn variabelen die van invloed zijn op het welzijn en functioneren van medewerkers.


 

Neem contact met ons op