HVAC

Klimaatinstallaties – HVAC is een specialisme binnen VINCI Facilities 

Het comfort in gebouwen, optimale luchtkwaliteit in klimaatkamers en clean rooms, industriële ventilatie, het behoort allemaal tot de engineerings-, installatie- en onderhoudsoplossingen die VINCI Facilities biedt. HVAC installaties in productie-omgeving, kantoren en andere bedrijfsruimten waar mensen werken zijn van groot belang. Daarnaast worden voor bedrijfsprocessen of het bewaren van goederen vaak specifieke klimaatomstandigheden gevraagd.


VINCI Facilities ontwerpt, detailleert en installeert al 40 jaar HVAC installaties in utiliteit en industrie.


Installaties voor elk toepassingsgebied, verwarming, ventilatie, airconditioning en koeltoepassingen.

Prioriteit geven aan de kwaliteit van de lucht, de luchtvochtigheid en de temperatuur van de diverse ruimten, maar ook rekening houden met individuele wensen van de gebruikers. Installaties worden optimaal op elkaar afgestemd, zodat niet alleen minimale installatie- en gebruikskosten leidend zijn, maar ook van een hoge mate van betrouwbaarheid tegen storingen verzekerd is.

Omdat het aandeel van HVAC in energieverbruik kan oplopen tot wel 70% van het verbruik in een gebouw, zijn energiebesparende en duurzame innovaties van het grootste belang. Naast energiezuinige toepassingen als warmtepompen, warmteterugwinsystemen en duurzame opwekking speelt de regeltechniek een onmisbare rol.

VINCI Facilities is NVKL-lid

HVAC

 

Neem contact met ons op