Hospitality services

Hospitality of gastvrijheid

Voor VINCI Facilities is gastvrijheid onderdeel van de DNA van uw organisatie en gaat verder dan of de cateringmedewerker achter de kassa u wel op een vriendelijke manier te woord staat. Gastvrij ben je als dit onderdeel uitmaakt van je DNA en de mensen en omgeving hetzelfde uitstralen en ook ervaren. Hospitality komt vanuit de gehele organisatie, van de directie, uw medewerkers tot aan zelfs leveranciers die werkzaam zijn op uw locatie.

Belangrijk is dat uw organisatie hierin een duidelijk visie ontwikkeld, elke organisatie is uniek en daardoor kan de definitie van hospitality per organisatie verschillen. Deze visie is noodzakelijk als men gastvrijheid wilt vertalen naar alle lagen binnen de organisatie. VINCI Facilities is als externe en ervaren partij in staat om samen met u deze visie te ontwikkelen maar ook tegelijkertijd waar nodig de pijnpunten bespreekbaar te maken om vandaar uit te zien waar de grootste kansen liggen voor uw organisatie.

Naast het ontwikkelen van uw hospitality visie is VINCI Facilities gespecialiseerd in het optimaliseren van uw facilitaire afdeling op basis van deze visie en deze te vertalen naar uw medewerkers,  leveranciers en wanneer nodig nieuwe leveranciers te selecteren en te implementeren die de juist fit hebben met uw hospitality visie en hier ook van toegevoegde waarde zijn.

Neem contact met ons op