Gebouwautomatisering / Domotica

In de gebouwautomatisering, soms ook wel domotica genoemd, is vrijwel niets onmogelijk. VINCI Facilities levert u maatwerk, vanaf engineering tot en met de uitvoering. Door de voortdurende ontwikkelingen in de techniek ontstaat er steeds meer vraag naar het koppelen of integreren van verschillende installaties.


VINCI Facilities is de specialist, onze technici bepalen samen met u de uitgangspunten en wensen.


Wij adviseren uw over normeringen en geldende wet- en regelgeving waaraan installaties moeten voldoen. Onze engineers en technici hebben ervaring in industriële sector alsook de utiliteitssector.

VINCI Facilities opereert merkonafhankelijk wat resulteert in koppeling en toepassing van ieder systeem, van welke leverancier dan ook, mits deze systemen voldoen aan de KNX standaard.

Gebouwenautomatisering / Domotica

VINCI Facilities, realiseert samen met haar andere VINCI Energies netwerkmerken: Actemium, Axians en Omexom, het complete scala van hoog-/middenspanning, elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties, industriële automatisering en ICT, hierdoor is de benodigde kennis en kunde in huis om dit soort disciplines met elkaar te koppelen.

Onze engineers brengen bovendien het complete proces in kaart met behulp van duidelijke installatietekeningen, die wij vervolgens gedurende het hele project blijven bijwerken. Indien er sprake is van een BIM-traject (Building Information Model) zijn wij u uiteraard ook van dienst.

Neem contact met ons op