Brandmeld- en ontruimingsinstallaties

Specialist op gebied van brandmeld- en ontruimingsinstallaties

De wettelijke verantwoordelijkheid voor de brandveiligheid ligt eenzijdig bij de eigenaar/gebruiker van gebouwen. Naast het risico dat medewerkers bij een brand gewond kunnen raken of erger, kan een brand desastreuze gevolgen hebben voor het voortbestaan van een bedrijf. Denk hierbij aan de wederopbouwkosten en inkomstenderving ten gevolge van stilstand. Veel bedrijven gaan dan ook ten onder aan de gevolgen van een brand. Een brandmeldinstallatie is bedoeld om een brand in een zodanig vroeg stadium te signaleren dat het bestrijden hiervan tijdig kan plaatsvinden en maatregelen kunnen worden genomen om mens, dier en inventaris veilig te stellen. Hierdoor kan schade als gevolg van een brand worden voorkomen dan wel beperkt.

Een ontruimingsinstallatie heeft tot doel om bij een brand of calamiteit de medewerkers te alarmeren en ervoor te zorgen dat deze op tijd het pand kunnen verlaten.

Deze installaties moeten betrouwbaar zijn, de kwaliteit van de toegepaste componenten en de juiste wijze van aanleg zijn hierop van invloed. Het installeren hiervan vereist vakbekwame specialisten die met ruime ervaring de juiste werkprocedures kunnen toepassen en u kunnen adviseren.

Onze expertise

Met onze CCV certificering “Installeren BMI & OAI” bewijst VINCI Facilities aan gestelde eisen te voldoen.

VINCI Facilities biedt u:

  • Ruime ervaring sinds 2003 met de regeling Brandmeldinstallaties/Ontruimingsinstallaties.
  • Branche specifieke kennis in zowel het marktsegment Industrie alsook Utiliteit.
  • Klantgerichte aanpak met een service van topkwaliteit.
  • Beheersing van alle elektrotechnische disciplines.
  • Ervaren montagemedewerkers, gediplomeerd als Brandmeld Installatiedeskundigen.
  • Ervaren en deskundige medewerkers voor het opstellen van Programma van Eisen en projecteringen.
Neem contact met ons op