AC-inkoppeling zonnestroomsystemen

Zonne-energie op uw eigen bedrijfslocaties opvangen om uw eigen energie op te wekken met als resultaat een forse CO2 reductie zonder extra kosten en daarmee een verduurzaming van de onderneming te realiseren. VINCI Facilities heeft ervaring en expertise opgebouwd met het inkoppelen van AC-installaties voor zakelijke zonnestroomprojecten.


Een elektriciteitskabel die een gebouw in komt zorgt voor licht, warmte en werkende apparaten (ENERGIE IN), maar wat als de opgewekte zonnestroom via een kabel het pand weer verlaat? Dan ontstaan er andere dimensies (ENERGIE OUT). VINCI Facilities is de specialist voor het inkoppelen van AC-installaties van grootschalige zonnestroomprojecten.

AC-inkoppeling zonnestroomsystemen

Onze kracht is om, als gecertificeerd elektrotechnisch bedrijf, de dynamiek van deze twee werelden te begrijpen en met elkaar te verbinden, die verbinding noemen wij AC-inkoppeling.

VINCI Facilities verzorgt AC-inkoppeling van zonnestroomsystemen voor gerenommeerde SOLAR partijen met:

  • de schouwing op locatie;
  • het ontwerp en engineering;
  • de planning en uitvoering;
  • het in bedrijf stellen en de opvolging;
  • het parallel optrekken met het DC-gedeelte waardoor de opwekking eerder kan starten.

Belangrijk daarbij is de afstemming met de SOLAR partij en de eindklant, met onze focus op veiligheid en een optimaal draaiboek zorgen wij voor een succesvolle projectuitvoering en minimaliseren wij risico’s voor de primaire bedrijfsprocessen.

VINCI Facilities draagt met vakbekwame specialisten zorg voor het ontwerp, engineering, levering en opvolging, dat is wat wij voor u doen “Taking Care”.

 


 

Film Expertise AC-inkoppeling Solar-systemen


Neem contact met ons op

Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met ons cookie gebruik. Meer informatie

Cookie verklaring van Vinci

Sluiten