Food, Feed & Beverages

Boter, kaas, melkpoeder, bier, frisdranken, groenten, babyvoeding, candybars, een verzameling producten waarbij VINCI Facilities betrokken is met Integrated Facility Management (IFM) of het onderhoud van techniek en gebouwen. In deze bedrijfstak specialiseert de organisatie van deze voedingsproductiebedrijven zich meer en meer in het productieproces en vindt in VINCI Facilities de specialist om alle voorzieningen buiten dit proces te organiseren en uit te voeren.

IFM in optima forma - van het openen van de slagboom door de beveiliging tot en met het afvoeren  van afval – uitgevoerd door VINCI Facilities.
Specialismen die VINCI Facilities in deze markt uniek maken zijn het onderhoud van techniek en gebouwen en alle beveiligings- en veiligheidssystemen.
  • Toegangscontrole
  • CCTV-systemen
  • aanwezigheidsdetectie
  • branddetectie
  • gas- en sprinklerblussystemen

zijn specialismen die hier vereist zijn, zowel in het kader van beveiliging maar ook vanwege HACCP- en extra voedselveiligheidseisen, die vaak door klanten of exportlanden gesteld worden.

Met vaste gespecialiseerde partners voor schoonmaak en pest control als voornaamste services en de uitvoering van technisch onderhoud en handy man werkzaamheden door eigen VINCI Facilities medewerkers zorgen wij voor de kwaliteit van dienstverlening die bij productie van voedingsmiddelen nodig is.  
Neem contact met ons op