Pharma

Binnen de farmaceutische bedrijfstak valt een heel scala aan onderzoeks- en productiebedrijven met de meest uiteenlopende processen, specialismen en risico’s. Laboratoria en productieruimten met te valideren luchtbehandelings- en afzuigsystemen, specialistische filtrage van toevoer en soms ook retourlucht, explosiegevaarlijke stoffen komen bij deze verschillende bedrijven voor.

VINCI Facilities is de specialist in deze diverse markt om de techniek die het bedrijfsproces faciliteert betrouwbaar te laten functioneren.
Bij werkzaamheden in het proces moet voldaan worden aan de strenge normen op het gebied van kleding en gezondheidsbescherming voor technici en medewerkers. Ook het milieu en de buitenwereld mogen niet besmet of vervuild worden vanuit het proces en ook omgekeerd, de producten van onze klanten moeten 100% veilig zijn.

Het SAFETY EXCELLENCE streven van VINCI Facilities is dan ook een belangrijke toegevoegde waarde in deze sector, maar natuurlijk naast de specialismen op het gebied van:
  • HVAC- en ventilatietechnieken;
  • elektro- en regeltechniek;
  • branddetectie en -blussing;
  • camerasystemen en beveiliging;

+ onze ervaring met procedures en veiligheid in deze bedrijfstak maken dat Pharma bij uitstek een omgeving waar VINCI Facilities volledig haar kwaliteiten kan benutten.
Neem contact met ons op