Kantoren

Het principe van ‘Taking Care’ is het meest van toepassing op onze technische dienstverlening in kantoorgebouwen. VINCI Facilities zorgt voor optimale werkomstandigheden voor de bewoners en gebruikers met een pakket aan integrale services. Door een onderhoudsconcept op maat wordt het klimaat optimaal gehandhaafd onder alle weersomstandigheden, verlichting, zonwering, beveiliging en toegang functioneren naar wens.

Vooral wanneer de eisen wat hoger zijn dan gemiddeld, bijvoorbeeld in een high tech omgeving of bij internationale organisaties heeft VINCI Facilities de capaciteiten om de gebouwgebruiker volledig te ontzorgen.  

Één - single point of contact - voor de totale gebouwgebonden techniek, de beveiliging, het parkeren en toegang met aanvullende bouwkundige en facilitaire diensten om de gebouwbewoners een maatoplossing te bieden.
Een 24-uurs dienstverlening met korte responstijden voor als het nodig is maar ook het uitvoeren van aanpassingen aan de installaties of het gebouw wordt met een zo beperkt mogelijke overlast gerealiseerd.

VINCI Facilities neemt ook de verantwoordelijkheid op zich om namens de gebruiker en/of de eigenaar te voldoen aan de wettelijke- en ARBO-voorschriften op het gebied van:
  • verwarming
  • koeling
  • elektra
  • liften
  • brandbeveiliging
  • ontruiming

Met deze integrale aanpak zorgt VINCI Facilities voor een 100% functionerend gebouw, zowel voor de individuele bewoner, de huurder, de beheerder als de eigenaar.
Neem contact met ons op