Stagiaire Human Resources

Taking Care 2

Locatie Veghel – De afdeling Human Resources – VINCI Facilities Veghel – is op zoek naar een HBO student Human Resource Management (tweede/derde leerjaar) voor een meewerkstage/stageopdracht.

Read More »

HBO Stagiaire HSEQ

HBO Stagiaire HSEQ

Locatie Veghel – Onze afdeling HSEQ in Veghel is op zoek naar een HBO student MER (derde leerjaar) voor een meewerkstage/stageopdracht op het gebied van Health, Safety, Environment & Quality.

Read More »

Stagiair Facilitair (MBO-2)

Over ons 13

Locatie: Enschede – 32-40 uur per week

Als stagiair ben je samen met onze facilitaire medewerkers verantwoordelijk voor de eerstelijns facilitaire dienstverlening. Je zal voornamelijk meelopen met de onderhoudswerkzaamheden die bestaan uit dakonderhoud, facilitaire rondes, terreinonderhoud, kleine technische storingen, verhuizingen, etc.

Read More »

HBO Stagiair Facility Management

HBO Stagiair Facility Management

Locatie: Giessen en Dordrecht – 32-40 uur per week

Als stagiair houd je je bezig met het inventariseren van de verschillende facilitaire diensten en de daarbij behorende services niveaus (sla/kpi). Verder ga je de bijbehorende kosten inzichtelijk maken.

Read More »

HBO Stagiair Marketing / Commercie

Homepage 4

Locatie Veghel – Als stagiaire werk je nauw samen met de Commercieel Manager. Je durft je eigen mening te ventileren en te sparren met je begeleider over de marktontwikkelingen, klantenbeleid, innovatie, etc.  

Read More »

Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met ons cookie gebruik. Meer informatie

Cookie verklaring van Vinci

Sluiten