Tekenaar E

Projectleider W (HVAC)

Locatie Veghel – VINCI Facilities is op zoek naar een Tekenaar Elektro die het een uitdaging vindt om tekeningen te vertalen naar de werkelijkheid.

Read More »

Leerlingmonteur

Projectleider W (HVAC)

Zwijndrecht – Heb jij hart voor techniek? Wil jij jezelf ontwikkelen tot installatie- of onderhoudsmonteur? Dan bij je ons aan het juiste adres!

Read More »

Financieel administratief medewerker 24-32 uur

Financieel administratief medewerker 24-32 uur

Zwijndrecht – We zoeken jouw administratieve talent! Jij bent de spil in ons facturatieproces en zorgt ervoor dat dit tot aan het ontvangen van de betaling optimaal verloopt.

Read More »

Veiligheidskundige

HBO Stagiaire HSEQ

Locatie Amersfoort – VINCI Faciities heeft een parttime vacature voor Veiligheidskundige openstaan. Wil jij bijdragen aan een belangrijk speerpunt binnen onze organisatie nl. Veilig Werken. Dan bieden wij jou een belangrijke maar vooral uitdagende baan aan.

Read More »

Medewerker Servicedesk

Locatie Amersfoort – De Servicedesk van VINCI Facilities vormt het hart van de facilitaire dienstverlening van onze klanten. Welke service- en klantgerichte Medewerker Servicedesk met goede communicatieve vaardigheden past in ons team?

Read More »

HR Business Partner

Homepage 1

Locatie Zwijndrecht – Wij zoeken een enthousiaste, ervaren, hands-on HR Business Partner die onze management op HR-gebied advisering en ondersteuning kan bieden.

Read More »

Medewerker Servicedesk

Locatie Amersfoort – De Servicedesk van VINCI Facilities vormt het hart van de facilitaire dienstverlening van onze klanten. Als Medewerker Servicedesk neem je bestellingen, meldingen, storingen en klachten op en stuur je leveranciers, aannemers en VINCI Facilities medewerkers aan om deze af te handelen.

Read More »

Medewerker Servicedesk

VEGHEL – Ben jij graag de spil tussen de klant en onze monteurs, ben je goed in communiceren en administreren dan bieden wij je een leuke uitdaging!

Read More »