Medewerker Servicedesk

Locatie Veghel – Als Medewerker Servicedesk richt jij je op het in behandeling nemen van de storingsmeldingen en ben je verantwoordelijk voor de prioritering en adequate afhandeling hiervan.

Read More »

Veiligheidskundige

HBO Stagiaire HSEQ

Locatie Amersfoort – VINCI Faciities heeft een parttime vacature voor Veiligheidskundige openstaan. Wil jij bijdragen aan een belangrijk speerpunt binnen onze organisatie nl. Veilig Werken. Dan bieden wij jou een belangrijke maar vooral uitdagende baan aan.

Read More »

Medewerker Servicedesk

Locatie Amersfoort – De Servicedesk van VINCI Facilities vormt het hart van de facilitaire dienstverlening van onze klanten. Welke service- en klantgerichte Medewerker Servicedesk met goede communicatieve vaardigheden past in ons team?

Read More »

HR Business Partner

Homepage 1

Locatie Zwijndrecht – Wij zoeken een enthousiaste, ervaren, hands-on HR Business Partner die onze management op HR-gebied advisering en ondersteuning kan bieden.

Read More »

Medewerker Servicedesk

Locatie Amersfoort – De Servicedesk van VINCI Facilities vormt het hart van de facilitaire dienstverlening van onze klanten. Als Medewerker Servicedesk neem je bestellingen, meldingen, storingen en klachten op en stuur je leveranciers, aannemers en VINCI Facilities medewerkers aan om deze af te handelen.

Read More »