Financieel administratief medewerker 24-32 uur

Financieel administratief medewerker 24-32 uur

Zwijndrecht – We zoeken jouw administratieve talent! Jij bent de spil in ons facturatieproces en zorgt ervoor dat dit tot aan het ontvangen van de betaling optimaal verloopt.

Read More »

Medewerker Servicedesk (20 uur)

Herinrichting 1

Veghel – Ben jij graag de spil tussen de klant en onze monteurs, ben je goed in communiceren en administreren dan bieden wij je een leuke uitdaging!

Read More »

Medewerker Financiële Administratie – 20 tot 24 uur

Ben jij de Medewerker Financiële Administratie die wij zoeken voor ons kantoor in Amersfoort?

Read More »

Medewerker Servicedesk – 32 uur

Ben jij de Medewerker Servicedesk die wij zoeken voor ons kantoor in Amersfoort?

Read More »

Coördinator Servicedesk – 24 uur

Ben jij de Coördinator Servicedesk die wij zoeken voor ons kantoor in Amersfoort?

Read More »

Marketing & Communicatie Medewerker

Missie en Visie

Locatie: Doetinchem – 24 uur Waarom als Marketing en Communicatie medewerker werken bij VINCI Facilities in Doetinchem? VINCI Facilities is onderdeel van het snel groeiende VINCI Energies. Als Marketing & Communicatie medewerker werk je voor meerdere ‘brands’ van VINCI Energies in Doetinchem: Actemium en VINCI Facilities. Wat ga je bij ons doen? Als Marketing & […]

Read More »

Veiligheidskundige

HBO Stagiaire HSEQ

Locatie Amersfoort – VINCI Faciities heeft een parttime vacature voor Veiligheidskundige openstaan. Wil jij bijdragen aan een belangrijk speerpunt binnen onze organisatie nl. Veilig Werken. Dan bieden wij jou een belangrijke maar vooral uitdagende baan aan.

Read More »

Medewerker Servicedesk

Locatie Amersfoort – De Servicedesk van VINCI Facilities vormt het hart van de facilitaire dienstverlening van onze klanten. Welke service- en klantgerichte Medewerker Servicedesk met goede communicatieve vaardigheden past in ons team?

Read More »

HR Business Partner

Homepage 1

Locatie Zwijndrecht – Wij zoeken een enthousiaste, ervaren, hands-on HR Business Partner die onze management op HR-gebied advisering en ondersteuning kan bieden.

Read More »

Medewerker Servicedesk

Locatie Amersfoort – De Servicedesk van VINCI Facilities vormt het hart van de facilitaire dienstverlening van onze klanten. Als Medewerker Servicedesk neem je bestellingen, meldingen, storingen en klachten op en stuur je leveranciers, aannemers en VINCI Facilities medewerkers aan om deze af te handelen.

Read More »
Volgende pagina »