Adviseur Arbeidsmarkt en Interne Communicatie

Homepage 1

Locatie Dordrecht – Als Adviseur Arbeidsmarktcommunicatie werk je voor meerdere ‘brands’ van VINCI Energies: Actemium, Omexom en VINCI Facilities. Samen met je collega’s van Marketing & Communicatie en HR ontwikkel je onderscheidende acties waarmee we onze doelgroep enthousiasmeren en informeren over een loopbaan bij een van onze merken.

Read More »

YPP Discipline Engineer

HBO Stagiair Facility Management

Locatie Dordrecht – Je carrière starten als Discipline Engineer en tegelijkertijd jezelf blijven ontwikkelen? Wij bieden jou de mogelijkheid om je doelen te verwezenlijken en die te verbinden aan die van VINCI Facilities.

Read More »

Medewerker Servicedesk

Homepage

Locatie Veghel – De Servicedesk van VINCI Facilities vormt het hart van de service- en onderhoudsdienstverlening van onze klanten. Als Medewerker Servicedesk neem je storingsmeldingen in behandeling en ben je verantwoordelijk voor de prioritering en adequate afhandeling hiervan.

Read More »

Monteur Elektrotechnische Installaties

Kerncijfers 1

Locatie Dordrecht – Werkgebied Rotterdam Botlek –
Als Monteur Elektrotechnische Installaties bij VINCI Facilities ben je dagelijks zelfstandig bezig om service- en onderhoudswerkzaamheden uit te voeren aan industriële-en gebouwgebonden installaties bij opdrachtgevers.

Read More »

Leerling Monteur

Over ons 13

Locatie Doetinchem –
Je bent als Leerling Monteur dagelijks bezig om werkzaamheden uit te voeren aan elektrotechnisch gebouwgebonden installaties. Je functie wordt gekenmerkt door ondernemerschap, verantwoordelijkheid, vertrouwen, transparantie, empowerment en solidariteit door samen in een team te werken of één op één met een collega.

Read More »

Contract Project Controller

HBO Stagiair Facility Management

Locatie Amersfoort – Als Project Controller hou je je bezig met het registreren van contractactiviteiten, onder andere kosten en opbrengsten. Je stelt de rapportages op en komt hierbij met analyses en bevindingen.

Read More »

Discipline Engineer

Discipline Engineer

Locatie Dordrecht – Als Discipline Engineer bij VINCI Facilities ben je dagelijks zelfstandig aan het voorbereiden, plannen en uitvoeren van mono- of multidisciplinaire ontwerp- en (hardware) uitvoeringswerkzaamheden in de engineeringfase van projecten binnen industriële-en gebouwgebonden installaties bij opdrachtgevers.

Read More »

Tekenaar Elektro

Homepage 4

Locatie Veghel – Als Tekenaar Elektro ben je verantwoordelijk voor het analyseren, ontwerpen en tekenen van de installaties van onze klanten binnen de utiliteitsbouw. Jouw kennis wordt ingezet bij het uitdenken van concepten.

Read More »

Contractbeheerder

VINCI Facilities - Business Unit Veghel

Locatie Veghel – Je bent als Contractbeheerder dagelijks zelfstandig bezig om in een goede sfeer met een team van collega’s de onderhoudscontracten naar tevredenheid van de klant goed uit te voeren.

Read More »

Planner / Werkvoorbereider

VINCI Facilities Amersfoort

Locatie: Hengelo, fulltime

Als Planner / Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het plannen, voorbereiden en opvolgen van de uitvoering van alle voorkomende werkzaamheden voor de montage, correctief repareren en onderhoud van diverse installaties.

Read More »
Volgende pagina »