Contract Manager Midden/Zuid-Nederland

Over ons

Locatie – Midden- Zuid-Nederland – Als Contract Manager onderhoud en ontwikkel je langdurige relaties met klanten zodanig dat de commerciële belangen van VINCI Facilities worden gediend en zorg je voor een goed evenwicht tussen klanttevredenheid enerzijds en de financiële belangen anderzijds.

Read More »

Werkvoorbereider

VINCI Facilities Doetinchem

Locatie Doetinchem – Als werkvoorbereider speel je een belangrijk rol bij het vertalen van de behoefte van de klant in multidisciplinaire activiteiten. Het begeleiden van klantopdrachten gedurende het hele project staat centraal.

Read More »

Project Manager Huisvestings- en FM-projecten

Integrated Facility Management

Locatie Amersfoort – Jij bent een servicegerichte daadkrachtige persoonlijkheid die op verschillende niveaus kan communiceren. Je neemt verantwoordelijkheid voor je acties en bent besluitvaardig. Je hebt affiniteit met techniek.

Read More »

Leerling Monteur Installatietechniek

Over ons 2

Locatie Veghel – Welke jonge gemotiveerde techneut assisteert ons bij de uitvoering aan werktuigkundige gebouwgebonden installaties bij onze klanten?

Read More »

Leerling Monteur Electrotechniek

Homepage 9

Locatie Veghel – Welke jonge gemotiveerde techneut assisteert ons bij de uitvoering aan elektrotechnische gebouwgebonden installaties bij onze klanten?

Read More »

IFM Specialist / Contract Engineer

Integrated Facility Management 2

Locatie Amersfoort – Bezit jij de skills om zowel een klantvraag te analyseren alsook deze om te zetten naar een een business model/service delivery oplossing en creëer jij daarnaast bij ons de balans tussen een operationeel passende oplossing en een commercieel aantrekkelijke aanbieding? Lees dan gerust even verder.

Read More »

Calculator/ Engineer Elektro (Solar)

Energy Management 1

Kun jij als E-professional uit ontvangen en verzamelde documenten, tekeningen en de projectgegevens, technische inhoud analyseren op de haalbaarheid en maakbaarheid van SOLAR-installaties?

Read More »

Planner / Werkvoorbereider

Planner / Werkvoorbereider

Locatie:  Hengelo / Fulltime Wat doet een Planner / Werkvoorbereider? Als Planner/Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het plannen, voorbereiden en opvolgen van de uitvoering van alle voorkomende werkzaamheden voor de montage, correctief repareren en onderhoud van diverse installaties. Je zorgt ervoor dat alle werkzaamheden tijdig en goed worden uitgevoerd, helpt eventueel zelf mee om verstoringen […]

Read More »

Senior Technician (Service en Onderhoud) Koeltechniek

Oplossingen

Locatie Dordrecht (Botlek) – Als zelfstandige technicus Koeltechniek lokaliseer en los je storingen op aan (complexe) installaties op het vakgebied door onder andere onderdelen te vervangen, instellingen te corrigeren en onderdelen te repareren. 

Read More »

Senior Technician (Service en Onderhoud) HVAC

Over ons 2

Locatie Dordrecht (Botlek) – Je hart ligt in de techniek, of het nu gaat om regulier onderhoud of het oplossen van storingen aan (complexe) installaties. Professioneel en ondernemend onze klanten ontzorgen met jouw technische kennis en kunde.

Read More »
Volgende pagina »