Technician HVAC

Projectleider W (HVAC)

ZWIJNDRECHT – Ben jij een gemotiveerde technicus HVAC met kennis van gebouwgebonden werktuigkundige installaties, dan zoeken we jou!

Read More »

Werkvoorbereider Elektro

Locatie Veghel – Ben jij een gedreven werkvoorbereider E die utiliteitsprojecten in goede banen leidt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Read More »

Engineer W (HVAC)

Veghel – VINCI Facilities is op zoek naar een Engineer HVAC die graag in teamverband werkt en oog heeft voor detail. Ben jij de kandidaat die we zoeken?

Read More »

Engineer W (HVAC)

Projectleider W (HVAC)

Zwijndrecht – Ben jij een gemotiveerde engineer met kennis van gebouwgebonden werktuigkundige installaties in de industrie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Read More »

Client Manager

Doetinchem – Voor de business unit in Doetinchem zijn wij op zoek naar een enthousiaste client manager (fulltime). Als client manager draag jij er aan bij dat onze organisatie iedere dag een stukje beter wordt. Spreekt ondernemerschap je aan en kun jij de vraag van de klant, samen met onze specialisten, vertalen in een goede oplossing? Dan pas je zeker bij ons!

Read More »

Projectleider W (HVAC)

Projectleider W (HVAC)

Zwijndrecht – Voor onze HVAC projecten zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven Projectleider. Ben jij iemand die efficiënt werkt en goed overzicht kan houden? Dan pas je zeker bij ons!

Read More »

Projectleider W

Veghel – VINCI Facilities is op zoek naar een ondernemende projectleider die het een uitdaging vindt om met een klein team projecten te realiseren.

Read More »

Functioneel Applicatiebeheerder

Functioneel Applicatiebeheerder

AMERSFOORT – Onze Business Unit Facility Management heeft plaats voor een Functioneel Applicatiebeheerder. Zorg jij voor de optimalisatie en het beheer van onze business tool PLANON Accelerator? Solliciteer direct!

Read More »

Project Controller

Engineer Electro

AMERSFOORT – Onze Business Unit Facility Management heeft plaats voor een Project Controller. Met jouw financiële oriëntatie draag je in een klein team bij aan een goed financieel resultaat van onze projecten.

Read More »

Monteur Installatietechniek

Herinrichting 3

VEGHEL – Ben jij een gemotiveerde technicus met kennis van gebouwgebonden werktuigkundige installaties binnen de Utiliteit die montageopdrachten vooraf kan opnemen, daarna kan uitvoeren en afronden?

Read More »
Volgende pagina »