Contract Manager

HBO Stagiair Facility Management

VEGHEL – Als Contract Manager onderhoud en ontwikkel je langdurige relaties met klanten zodanig dat de commerciële belangen van VINCI Facilities worden gediend en zorg je voor een goed evenwicht tussen klanttevredenheid enerzijds en de financiële belangen anderzijds.

Read More »

Inspecteur

Engineering

VEGHEL – VINCI Facilities zoekt een ervaren inspecteur voor het verrichten van elektrotechnische- en thermografische inspecties alsook belangrijke uitvoering van eindcontroles bij oplevering van E-projecten.

Read More »

Medewerker HSEQ

HBO Stagiaire HSEQ

Locatie Zwijndrecht – Welke MBO+ veiligheidsdeskundige met ervaring in de industriële sector helpt ons bij het realiseren van onze veiligheidsdoelstellingen?

Read More »

Contractbeheerder HVAC

Contractbeheerder HVAC

Locatie Dordrecht/Zwijndrecht – Heb je affiniteit met HVAC-techniek, praktisch ingesteld, in staat overzicht te bewaren in een hectische omgeving en los je op een klantvriendelijke, efficiënte en effectieve wijze problemen op?

Read More »

Werkvoorbereider Maintenance

Locatie Veghel – Als Werkvoorbereider Maintenance speel je bij de business unit Veghel een belangrijke rol bij het vertalen van de behoefte van de klant bij de implementatie en realisatie van nieuwe en bestaande contracten, zowel preventief als correctief onderhoud.

Read More »

Monteur Elektrotechniek

Over ons 15

Enschede – Ben jij elektromonteur, woonachtig in de omgeving van Enschede en wil jij je vakkennis en talent inzetten in het ontzorgen van onze klanten in diverse sectoren in deze regio?

Read More »

Monteur Elektrotechniek

VINCI Facilities zoekt jong technisch talent op de open dagen van het Da Vinci College in Dordrecht

Locatie Doetinchem – Voor deze business unit zoeken wij een gedreven techneut die zowel zelfstandig als in teamverband montagewerkzaamheden uitvoert aan elektrotechnische installaties.

Read More »

Engineer Elektrotechniek

Engineer Electro

Veghel – In deze functie werk je samen met enthousiaste collega’s aan het realiseren van duurzame installaties bij onze klanten in de utiliteitssector.

Read More »

Contract Manager Midden/Zuid-Nederland

Over ons

Locatie – Midden- Zuid-Nederland – Als Contract Manager onderhoud en ontwikkel je langdurige relaties met klanten zodanig dat de commerciële belangen van VINCI Facilities worden gediend en zorg je voor een goed evenwicht tussen klanttevredenheid enerzijds en de financiële belangen anderzijds.

Read More »

Werkvoorbereider

VINCI Facilities Doetinchem

Locatie Doetinchem – Als werkvoorbereider speel je een belangrijk rol bij het vertalen van de behoefte van de klant in multidisciplinaire activiteiten. Het begeleiden van klantopdrachten gedurende het hele project staat centraal.

Read More »
Volgende pagina »