Contractmanager

Managing Agent

Locatie Hengelo – Je bent verantwoordelijk voor de vijf beheeraspecten (tijd, financiën, HSEQ, informatie en organisatie) voor één of meerdere (grote) contracten en in die rol voor het opstellen, uitvoeren en realiseren van de contracten.

Read More »

Senior Technician (Service en Onderhoud) Koeltechniek

Oplossingen

Locatie Dordrecht (Botlek) – Als zelfstandige technicus Koeltechniek lokaliseer en los je storingen op aan (complexe) installaties op het vakgebied door onder andere onderdelen te vervangen, instellingen te corrigeren en onderdelen te repareren. 

Read More »

Senior Technician (Service en Onderhoud) HVAC

Over ons 2

Locatie Dordrecht (Botlek) – Je hart ligt in de techniek, of het nu gaat om regulier onderhoud of het oplossen van storingen aan (complexe) installaties. Professioneel en ondernemend onze klanten ontzorgen met jouw technische kennis en kunde.

Read More »

Monteur (Installatie) HVAC

Herinrichting 3

Locatie Dordrecht (Botlek) – Je bent een gedreven zelfstandige techneut die ook in teamverband installatiewerkzaamheden kan uitvoeren aan HVAC-installaties, en waar kwalitatief goed werk leveren een ‘must’ is.

Read More »

Electromonteur

Specialisme Elektrotechniek

Locatie Veghel – Je bent een gedreven techneut die zowel zelfstandig als in teamverband  montagewerkzaamheden uitvoert aan elektrotechnische installaties.

Read More »

Servicetechnicus HVAC

Oplossingen

Locatie Tilburg – Op zoek naar een klantgerichte Servicetechnicus HVAC met een brede technische kennis van gebouwinstallaties en -systemen.

Read More »

Adviseur Arbeidsmarkt en Interne Communicatie

Homepage 1

Locatie Dordrecht – Als Adviseur Arbeidsmarktcommunicatie werk je voor meerdere ‘brands’ van VINCI Energies: Actemium, Omexom en VINCI Facilities. Samen met je collega’s van Marketing & Communicatie en HR ontwikkel je onderscheidende acties waarmee we onze doelgroep enthousiasmeren en informeren over een loopbaan bij een van onze merken.

Read More »

YPP Discipline Engineer

HBO Stagiair Facility Management

Locatie Dordrecht – Je carrière starten als Discipline Engineer en tegelijkertijd jezelf blijven ontwikkelen? Wij bieden jou de mogelijkheid om je doelen te verwezenlijken en die te verbinden aan die van VINCI Facilities.

Read More »

Medewerker Servicedesk

Homepage

Locatie Veghel – De Servicedesk van VINCI Facilities vormt het hart van de service- en onderhoudsdienstverlening van onze klanten. Als Medewerker Servicedesk neem je storingsmeldingen in behandeling en ben je verantwoordelijk voor de prioritering en adequate afhandeling hiervan.

Read More »

Monteur Elektrotechnische Installaties

Kerncijfers 1

Locatie Dordrecht – Werkgebied Rotterdam Botlek –
Als Monteur Elektrotechnische Installaties bij VINCI Facilities ben je dagelijks zelfstandig bezig om service- en onderhoudswerkzaamheden uit te voeren aan industriële-en gebouwgebonden installaties bij opdrachtgevers.

Read More »
Volgende pagina »