Maintenance Engineer

Over ons VINCI Facilities Building Solutions

Locatie Veghel – Ben jij klantgericht en vind je het leuk om de financiĆ«le voortgang te bewaken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Read More »

Teamleider inspecties

VINCI Facilities Zwijndrecht ontvangt VCA P 2017 certificaat

Locatie Veghel – VINCI Facilities is op zoek naar een Teamleider Inspecties die graag samenwerkt aan inspectiewerkzaamheden.

Read More »

Technician HVAC

Projectleider W (HVAC)

ZWIJNDRECHT – Ben jij een gemotiveerde technicus HVAC met kennis van gebouwgebonden werktuigkundige installaties, dan zoeken we jou!

Read More »

Engineer W (HVAC)

Locatie Veghel – VINCI Facilities is op zoek naar een Engineer HVAC die graag in teamverband werkt en oog heeft voor detail. Ben jij de kandidaat die we zoeken?

Read More »

Engineer W (HVAC)

Projectleider W (HVAC)

Zwijndrecht – Ben jij een gemotiveerde engineer met kennis van gebouwgebonden werktuigkundige installaties in de industrie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Read More »

Projectleider W

HSEQ

Locatie Veghel – VINCI Facilities is op zoek naar een ondernemende projectleider die het een uitdaging vindt om met een klein team projecten te realiseren.

Read More »

Monteur Installatietechniek

Herinrichting 3

Locatie Veghel – Ben jij een gemotiveerde technicus met kennis van gebouwgebonden werktuigkundige installaties binnen de Utiliteit die montageopdrachten vooraf kan opnemen, daarna kan uitvoeren en afronden?

Read More »

Monteur Elektrotechniek

Homepage 9

Locatie Veghel – VINCI Facilities Veghel zoekt een gedreven allround elektromonteur voor montagewerkzaamheden bij onze klanten in de Industrie en Utiliteit.

Read More »

Maintenance Engineer

Veghel – Als Maintenance Engineer ben je verantwoordelijk voor contractinrichting, contractbeheer en optimalisatie en prestatie van de installaties van onze klanten op het gebied van betrouwbaarheid, beschikbaarheid, kosten, efficiency en veiligheid.

Read More »

Facilitair Coƶrdinator

HBO Stagiair Facility Management

Ben jij een geboren regelaar? Wil je een praktische invulling geven aan de dagelijkse werkomstandigheden binnen de organisatie van onze klanten in Zuid-Nederland en ons visitekaartje zijn?

Read More »
Volgende pagina »