Werkvoorbereider Maintenance

Testimonials 2

Locatie Veghel – Ben jij een gedreven Werkvoorbereider Maintenance die graag de touwtjes in handen heeft? Zoek dan niet verder!

Read More »

Maintenance Engineer

Over ons VINCI Facilities Building Solutions

Locatie Veghel – Ben jij klantgericht en vind je het leuk om de financiĆ«le voortgang te bewaken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Read More »

Servicetechnicus Elektro

Testimonial: Davy Abrahams 1

Locatie Veghel – Ben jij een allround servicetechnicus elektro en toe aan een nieuwe uitdaging?

Read More »

Teamleider inspecties

Locatie Veghel – VINCI Facilities is op zoek naar een Teamleider Inspecties die graag samenwerkt aan inspectiewerkzaamheden.

Read More »

Monteur Elektrotechniek

VINCI Facilities zoekt jong technisch talent op de open dagen van het Da Vinci College in Dordrecht

Locatie Doetinchem – Zelfstandig maar ook in teamverband werken aan afwisselende projecten? Bij VINCI Facilities ziet geen dag er hetzelfde uit. Precies wat jij wilt?

Read More »

Werkvoorbereider Elektro

Locatie Veghel – Ben jij een gedreven werkvoorbereider E die utiliteitsprojecten in goede banen leidt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Read More »

Technician HVAC

Projectleider W (HVAC)

ZWIJNDRECHT – Ben jij een gemotiveerde technicus HVAC met kennis van gebouwgebonden werktuigkundige installaties, dan zoeken we jou!

Read More »

Engineer W (HVAC)

Locatie Veghel – VINCI Facilities is op zoek naar een Engineer HVAC die graag in teamverband werkt en oog heeft voor detail. Ben jij de kandidaat die we zoeken?

Read More »

Engineer W (HVAC)

Projectleider W (HVAC)

Zwijndrecht – Ben jij een gemotiveerde engineer met kennis van gebouwgebonden werktuigkundige installaties in de industrie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Read More »

Client Manager

Doetinchem – Voor de business unit in Doetinchem zijn wij op zoek naar een enthousiaste client manager (fulltime). Als client manager draag jij er aan bij dat onze organisatie iedere dag een stukje beter wordt. Spreekt ondernemerschap je aan en kun jij de vraag van de klant, samen met onze specialisten, vertalen in een goede oplossing? Dan pas je zeker bij ons!

Read More »
Volgende pagina »