Functioneel Applicatiebeheerder

Functioneel Applicatiebeheerder

AMERSFOORT – Onze Business Unit Facility Management heeft plaats voor een Functioneel Applicatiebeheerder. Zorg jij voor de optimalisatie en het beheer van onze business tool PLANON Accelerator? Solliciteer direct!

Read More »

Project Controller

Engineer Electro

AMERSFOORT – Onze Business Unit Facility Management heeft plaats voor een Project Controller. Met jouw financiële oriëntatie draag je in een klein team bij aan een goed financieel resultaat van onze projecten.

Read More »

Monteur Installatietechniek

Herinrichting 3

VEGHEL – Ben jij een gemotiveerde technicus met kennis van gebouwgebonden werktuigkundige installaties binnen de Utiliteit die montageopdrachten vooraf kan opnemen, daarna kan uitvoeren en afronden?

Read More »

Monteur Safety & Security

Specialisme Brandbeveiliging 2

Veghel – Word jij één van onze specialisten op het gebied van Safety en Security systemen?

Read More »

Monteur Elektrotechniek

Homepage 9

Veghel – VINCI Facilities Veghel zoekt een gedreven allround elektromonteur voor montagewerkzaamheden bij onze klanten in de Industrie en Utiliteit.

Read More »

Maintenance Engineer

Veghel – Als Maintenance Engineer ben je verantwoordelijk voor contractinrichting, contractbeheer en optimalisatie en prestatie van de installaties van onze klanten op het gebied van betrouwbaarheid, beschikbaarheid, kosten, efficiency en veiligheid.

Read More »

Facilitair Coördinator

HBO Stagiair Facility Management

Ben jij een geboren regelaar? Wil je een praktische invulling geven aan de dagelijkse werkomstandigheden binnen de organisatie van onze klanten in Zuid-Nederland en ons visitekaartje zijn?

Read More »

Contract Manager

HBO Stagiair Facility Management

VEGHEL – Als Contract Manager onderhoud en ontwikkel je langdurige relaties met klanten zodanig dat de commerciële belangen van VINCI Facilities worden gediend en zorg je voor een goed evenwicht tussen klanttevredenheid enerzijds en de financiële belangen anderzijds.

Read More »

Inspecteur

Engineering

VEGHEL – VINCI Facilities zoekt een ervaren inspecteur voor het verrichten van elektrotechnische- en thermografische inspecties alsook belangrijke uitvoering van eindcontroles bij oplevering van E-projecten.

Read More »

Medewerker HSEQ

HBO Stagiaire HSEQ

Locatie Zwijndrecht – Welke MBO+ veiligheidsdeskundige met ervaring in de industriële sector helpt ons bij het realiseren van onze veiligheidsdoelstellingen?

Read More »
Volgende pagina »